Durim Bami | Debat 24

Durim Bami

By Debat24
In Aktualitet
Mar 5th, 2015
0 Comments
2064 Views
Deputeti Tom Doshi publikoi në rrjetet sociale videon me të dhëna për atentatin që ai pretendon se po përgatitej kundër tij. Gjatë videos, shtetasi Durim Bami i rrëfen deputetit Doshi detajet e një atentati ndaj tij. Vetë Doshi kishte lajmëruar se zotëron një video prej 37 minutash, ku rrëfehet atentati ndaj tij. Ndërkohë Durim Bami, personi […]...
By Debat24
In Aktualitet
Mar 4th, 2015
0 Comments
1035 Views
Dëshmitari dhe “atentatori” i Tom Doshit, Durim Bami, mësohet se ka lëshuar sot bombën që hedh poshtë të gjithë pretendimin e deputetit. Durim Bani ka ndryshuar qëndrim sot duke thënë se gjithçka ishte kurdisur nga Tom Doshi. Sipas burimeve nga grupi hetimor, Bami është shprehur se ai është paguar nga Doshi për të thënë para […]...
'