Elton Metaj | Debat 24

Elton Metaj

By Debat24
In Op-ED
Feb 28th, 2015
0 Comments
1120 Views
Nga Elton METAJ Shpërthimi i deputetit Tom Doshi kundër kryeministrit Edi Rama ishte ndër zhvillimet më interesant në politikën e muajve të fundit. Në ambientin shqiptar, jo vetëm politik, një sherr mes dy vëllezërve është më tërheqës se ai mes dy fqinjëve. Për rrjedhojë, Tom Doshi dhe deklaratat e tij arritën kulmet e vëmendjes, ndoshta […]...
By Debat24
In Op-ED
Feb 11th, 2015
0 Comments
1241 Views
Nga Elton METAJ Saimir Tahiri do t’i mbajë mend gjatë orët e 10 shkurtit 2015. Ato shënojnë një moment të rëndësishëm për të, personalisht dhe politikisht. Sigurisht që vartësit do ta kenë patur të vështirë ta zgjonin në orët e para të kësaj “të marte të zezë” për ta njoftuar se një shpërthim kishte dëmtuar […]...
By Debat24
In Op-ED
Jan 9th, 2015
0 Comments
1561 Views
Nga Elton Metaj Në librat e ekonomisë mund të mësosh lehtësisht se letrat me vlerë më të sigurta janë ato që klasifikohen me “AAA”. Kjo përsëritje e shkronjës së parë të alfabetit reflekton qetësi për tregjet financiare dhe jo vetëm. Në të njëjtën mënyrë preferon t’i firmosë dokumentet edhe Aleksandër Arvizu, diplomati amerikan që mbylli […]...
'