Facebook | Debat 24

Facebook

By Debat24
In Lajme Pikante
Feb 4th, 2015
0 Comments
3593 Views
Si do të ndjeheshit nëse do të zbulonit nga rrjeti social Facebook se burri juaj ju ka tradhtuar! Kështu ka ndodhur me gruan e një menaxheri të lartë të sigurisë, e cila zbuloi përmes një videoje të publikuar në “Facebook”, se bashkëshorti i saj, babai i fëmijëve të saj, e kishte tradhtuar me punonjësen e tij […]...
By Debat24
In Technology
Sep 20th, 2014
0 Comments
777 Views
Facebook dhe media të tjera sociale në internet janë për të gjithë, qoftë për të pasur, edhe për të varfër, por ky fakt mund t’i krijojë bezdi disa personave që siç thuhet, i kanë xhepat plot. Cili është problemi i tyre? Nuk mund të kenë ekskluzivitet. Por tani, duke paguar 9 mijë dollarë si fillim […]...
By Debat24
In Lajme Pikante
Aug 16th, 2014
0 Comments
644 Views
Një grua nga Karolina jugore, identiteti i së cilës është mbrojtur nga policia, ka paraqitur një ankesë zyrtare pasi ajo pa fotografi të dasmës së bashkëshortit të saj, 49-vjeçarit Darnell Pixley, me një grua tjetër në “Facebook”. Pasi kërkoi edhe pak online, ajo zbuloi se bashkëshorti i saj tashmë ishte i martuar me së paku […]...
'