Flori | Debat 24

Flori

By Debat24
In Art
Sep 9th, 2014
0 Comments
652 Views
Do të zhvillohet nesër në Gjykatën e Tiranës seanca gjyqësore kundër Acromax GmbH (Aldor Nini) ,  Altuna Sejdi, Emrush Thaqi, Getoar Selimi  dhe Mehdin Pergjecaj, pas padisë së bërë nga kantautori Flori Mumajesi. Në padinë e tij, Flori kërkon detyrimin e palëve të paditura te pushojne cenimin e te drejtave autoriale te paditesit lidhur me […]...
By B C
In Auto
Aug 14th, 2014
0 Comments
2735 Views
Kjo nuk është një makinë e zakonshme, por një Ferrai që kushton plot 5 milionë Euro.Ferrari 485 ka tërhequr vëmendjen e fotografëve britanikë i parkuar në një nga lagjet e njerëzve më të pasur në Londër, Knightsbridge. Makina është në pronësi të kampionit të Kick-Boxin nga Iraku, Riyadh al-Azzawi . Thuhet se 500 mijë euro […]...
'