Fustan | Debat 24

Fustan

By Debat24
In Lajme Pikante
Feb 28th, 2015
0 Comments
1507 Views
Nuk kanë mbetur shumë njerëz aktivë në internet që nuk kanë parë fotografinë e fustanit me dy ngjyra dhe nuk kanë debatuar se cilat ishin këto ngjyra. Ushtrimi i pavetëdijshëm tregoi edhe një herë se njerëzit i shohin gjërat ndryshe. Njerëz të pyetur në Britani, Shtetet e Bashkuara, Itali dhe Turqi patën reagime të ndryshme […]...
'