Idrizi | Debat 24

Idrizi

By Debat24
In Big Slider
Mar 24th, 2017
0 Comments
1110 Views
Kryetari i Partisë Drejtësi, Integrim dhe Unitet, Shpëtim Idrizi, ka zhvilluar një takim me të rinj dhe simpatizantë në Bërzhitë. Në këtë takim Idrizi, në prani edhe të deputetes Mesila Doda, tha se duhet të bëhet ndryshimi i Kodit Zgjedhor, në mënyrë që koalicionet të bëhen pas zgjedhjeve dhe jo para tyre. “Sistemi ynë zgjedhor […]...
'