Katar | Debat 24

Katar

By Debat24
In Të Nevojshme
Sep 8th, 2014
0 Comments
2907 Views
Në vendin e parë qëndron Katari, i ndjekur nga Australia dhe Kuvajti. Ndërsa nga shtetet europiane, më të mira për të emigruar, renditen Holanda, Gjermania dhe Suedia. Në periudhën e krizës që ka goditur jo vetëm vendin tonë, por në përgjithësi edhe të gjithë Europën, ju sjellim një klasifikim special të vendeve ku ia vlen […]...
'