Kokaina | Debat 24

Kokaina

By Debat24
In Aktualitet
Jan 19th, 2015
0 Comments
726 Views
Pas shkatërrimit të laboratorit të “kokainës”, në Elbasan, Prokuroria e Krimeve të Rënda ka hapur një hetim pasuror për grupin kriminal. Në hetim po merren pasuritë e 9 të arrestuarve, 7 shqiptarë dhe dy kolumbianeve. Me ndihmën e Drejtorisë së Pastrimit të Parave, grupi hetimor ka administruar zbardhjen në mënyrë analitike të llogarive bankare të […]...
By Debat24
In Aktualitet
Jan 18th, 2015
0 Comments
534 Views
Do të dalin sot para Gjykatës së Krimeve të Rënda 4 prej 9 të arrestuarve si të përfshirë në trafikun e kokainës, pas zbulimit të laboratorit të drogës në Xibrakë. Të pandehurit që do të jenë sot në Gjykatë për vlerësimin e masës së sigurisë janë Gentian Gjonaj, Kelmend Dalipi, Arjan Dalipi dhe Sajmir Batku. […]...
By Debat24
In Dossier
Jan 17th, 2015
0 Comments
2679 Views
Si nisi të përdorej në traditat fetare, pse u quajt droga të pasurve dhe pse promovohej nga Sigmund Freud Kokaina bën pjesë në grupin e drogave të njohura si “stimulantë”. Stimulantët shpejtojnë mesazhet që kalojnë midis trupit dhe trurit. Kokaina nxirret nga gjethet e bimës koka (Erythroxylum coca), që gjendet në Amerikën e Jugut. Ekstrakti i […]...
By Debat24
In Aktualitet
Jan 16th, 2015
0 Comments
844 Views
Genc Xhixha, ky që shihni në këtë foto, dalë me bashkshorten e tij kubane, është personi ndaj të cilit është lëshuar një urdhër arresti ndërkombëtarë. Ai akuzohet nga Prokuroria Shqiptare si një ndër kokat e bandës së narko trafikut, të arrestuar dy ditë më parë në Shqipëri. 39 – vjeçari nga Tirana i cili jeton […]...
'