Kursi i kembimit | Debat 24

Kursi i kembimit

By Debat24
In Big Slider
Sep 9th, 2014
0 Comments
575 Views
Ndryshimet në Bankën e Shqipërisr, me arrestimin e guvernatorit Ardian Fullani dhe situatën që pasoi, kanë tronditur sistemin financiar në vend. Në tregun valutor, ditët e fundit vihet re një rritje e euros dhe dollarit kundrejt lekut. Kjo pohohet nga  kambistët apo agjencitë e këmbimit valutor, si dhe nga shifrat e Bankës së Shqipërisë. Prej fundjavës […]...
By Debat24
In Të Nevojshme
Aug 15th, 2014
0 Comments
5793 Views
Kursi i këmbimit të monedhave sipas Bankës së Shqipërisë për datën 5 shtator 2014: Lekë për njësi të monedhës së huaj Dollari Amerikan USD 107.80 +1.57 EURO EUR 139.65 +0.01 Poundi Britanik GBP 175.86 +1.02 Franga Zviceriane CHF 115.79 +0.06 Jeni Japonez (100) JPY 102.50 +1.19 Dollari Australian AUD 100.93 +1.68 Dollari Kanadez CAD 99.09 +1.55 […]...
'