Liqeni | Debat 24

Liqeni

By Debat24
In Headline News
Mar 1st, 2015
0 Comments
1032 Views
Qytetarë të Tiranës protestuan dje para kryeministrisë për ndalimin e disa pallateve shumëkatëshe, që po ndërtohen nën digën e liqenit artificial. Protestuesit pohuan se ato ndërtime nën digën e liqenit janë të rrezikshme dhe shkelin disa ligje njëherësh. Ata u bënë thirrje bashkisë dhe institucioneve të tjera shtetërore që të ndalojnë një nga dëmtimet më të […]...
By Debat24
In Opinion
Feb 24th, 2015
0 Comments
1119 Views
Kur kri(ji)mi ndaj natyrës merr dimensione humane Nga Edlira Baka Peço/ Sociologe Për atë qëështëlindur e rritur në qytetin e Tiranës, është e lehtë të kujtohet por dhe të kuptohet se sa vlerë ka patur një“xhiro nga liqeni” me prindërit në vegjëli, ekskursionet me mësues e nxënës nga parku  në kohën e shkollë, shëtitjet romantike nën […]...
By Debat24
In Aktualitet
Jan 14th, 2015
0 Comments
594 Views
Inspektorati Ndërtimor Urbanistik Kombëtar ka urdhëruar ndërprerjen e punimeve që kanë nisur pranë digës së Liqenit Artificial, për ndërtimin e disa pallateve shumëkatëshe. Vendimi u publikua sot nga zëdhënësi i këtij institucioni. Ai tha se këto punime janë të jashtëligjshme, duke i konsideruar të pavlefshëm dy vendimet e kreut të bashkisë Tiranë Lulzim Basha me nr. [...
By Debat24
In Aktualitet
Aug 21st, 2014
0 Comments
485 Views
Nënkryetarja e Bashkisë së Tiranës, Nevila Xhindi, tha se projekti i pallateve pranë digës së Liqenit nuk e cënon hapësirën publike, por e shton atë. Ajo akuzoi Edi Ramën se në kohën që ishte kryebashkiak e betonizoi kryeqytetin. “Për çfarë ankohet Edi Rama, kur projekti i tij shfrytëzonte mbi 70 për qind të sipërfaqes totale, duke […]...
'