Lohan | Debat 24

Lohan

By Debat24
In Jeta
Jan 22nd, 2015
0 Comments
1522 Views
Këto nuk ishin me siguri pushimet që ajo dëshironte. Shkak është bërë pickimi i një mushkonje, e cila i ka shkatuar virusin “Chikungunya”. Ky virus i ka shkaktuar paralizë aktores 28 – vjeçare, Lindsay Lohan, e cila nuk mund të eci. Ajo është shtruar në një spital në Londër dhe aty po merr trajtimin, por […]...
'