Lule per dasma | Debat 24

Lule per dasma

By B C
In Modë dhe Stil
Nov 25th, 2014
0 Comments
2291 Views
Buqeta e nuses nuk ka si element të saj vetëm trëndafilin. Lulet e tjera pikante që mund të përdorim janë orkideja, kalla, peonia, tulipani, frezia… Tashmë është hequr dorë nga buqetat e shtrira me lule. Aktualiteti flet për buqetat e vogla, por shumë të përqendruara. Buqeta e nuses është një detaj që ndryshon gjithnjë, kjo […]...
'