Mode | Debat 24

Mode

By B C
In Modë dhe Stil
Nov 25th, 2014
0 Comments
2287 Views
Buqeta e nuses nuk ka si element të saj vetëm trëndafilin. Lulet e tjera pikante që mund të përdorim janë orkideja, kalla, peonia, tulipani, frezia… Tashmë është hequr dorë nga buqetat e shtrira me lule. Aktualiteti flet për buqetat e vogla, por shumë të përqendruara. Buqeta e nuses është një detaj që ndryshon gjithnjë, kjo […]...
By B C
In Fashion
Oct 21st, 2014
0 Comments
2469 Views
Qellimi i modës është të ndryshojë nga sezoni në sezon, modelet dhe stilin, por sa kohë keni ju për ta ndjekur? Edhe nëse nuk keni kohë të mjaftueshme për t’i kushtuar vëmendje prurjeve të reja të modës, në foto janë disa nga modelet të cilat mund t’i përdorni në punë, apo edhe gjatë fundjavës.  ...
By B C
In Modë dhe Stil
Aug 15th, 2014
0 Comments
3264 Views
Sot disa të rinj thjesht nuk dijnë se si të veshin rrobat e tyre. Pantallonat janë bërë që të mbulojnë pjesën e trupit deri te beli dhe t’ju mbrojnë nga të ftohtit. Ka disa njerëz që besojne se lënë gjurmë mode me pantallonat e tyre. Disa e bëjnë mirë, kurse disa nuk ia qëllojnë aspak. […]...
By B C
In Modë dhe Stil
Aug 14th, 2014
0 Comments
2815 Views
Intimissimi prezanton koleksionin pranvere/vere 2014, një linje intemesh dhe homewear e cila përfaqësohet me se mire nga modelja e bukur Alyssa Miller. Propozimet e Intimissimi për sezonin e ngrohte i dedikohet femrave ne mode, qe adhurojnë te luajnë me stile te ndryshme dhe te veshin çdo dite intime ne gjendje për te nxjerre ne pah […]...
By B C
In Modë dhe Stil
Aug 14th, 2014
0 Comments
2069 Views
Një aksesor që plotëson veshjen, por që është aq e lehtë sa mund ta harrosh: kjo prirje e sezonit është shndërruar në një fenomen mode, pasi janë të shumtë stilistët që kanë prodhuar koleksione delikate, më të thjeshtë si për sa i përket materialit ashtu edhe për sa i përket formës. Një krijuese koleksionesh të […]...
'