Peshku | Debat 24

Peshku

By Debat24
In Shëndet
Jan 16th, 2015
0 Comments
1818 Views
Zemra është muskuli më i rëndësishëm në jetën e një njeriu. Funksioni i zemrës mund të krahasohet me një pompë mekanike, e cila udhëhiqet nga qarkullimi i gjakut në vena dhe kapilarë. Frekuenca normale e rrahjeve të zemrës është nga 50 deri në 80 rrahje në minutë. Është shumë e rëndësishme të kujdeseni për ushqimin […]...
'