Petrit Vasili | Debat 24

Petrit Vasili

By Debat24
In Big Slider
Feb 18th, 2015
0 Comments
787 Views
Pasi u bënë publike pyetjet e testit për mjekët, ish-ministri i Shëndetësisë, Petrit Vasili, ka deklaruar se tërheqja nga ky test do të ishte një zgjedhje inteligjente. Duke ripërsëritur qëndrimin e tij dhe duke shtuar se  pyetjet nuk kane lidhje me profesionin e mjekësisë, Vasili tha se ky test eshte dekualifikues. “Lidhur me këtë çështje unë kam  […]...
'