RTSH | Debat 24

RTSH

By Debat24
In Media
Feb 6th, 2015
0 Comments
1337 Views
Nga Gjergj Erebara, BIRN Kontrolli i Lartë i Shtetit akuzon drejtorinë e RTSH se nuk po bën asgjë për të kaluar në transmetimet dixhitale ndërkohë që vendi gjendet katër muaj e gjysmë larg mbylljes së transmetimeve analoge. Bashkimi Ndërkombëtar i Telekomunikacioneve (ITU) ka përcaktuar datën 17 qershor të vitit 2015 si datën finale të mbylljes […]...
By Debat24
In Media
Dec 16th, 2014
0 Comments
588 Views
Komisioni Parlamentar i Medias, pa praninë e opozitës, përzgjodhi sot katër kandidaturat për kreun e Keshillit Drejtues te RTSH-së: Kristaq Trajën, Artan Mullajn, Blerim Kolën dhe Andi Kananajn, të cilat ia përcolli për votim seancës plenare të Kuvendit. Në fillim të mbledhjes, nënkryetari i komisionit, Alfred Peza, iu referua raportit zyrtar të Shërbimit të Monitorimi...
By Debat24
In Art
Dec 15th, 2014
0 Comments
1448 Views
Radiotelevizioni Shqiptar ka vendosur t’u drejtohet televizioneve të tjerë për të gjetur prezantuesit e Festivalit të 53-të, që do të zhvillohet në ditët e fundit të dhjetorit në Pallatin e Kongreseve. Nuk dihen kriteret mbi të cilat janë përzgjedhur prezantuesit, por këtë vit ata do të jenë: Floriana Garo nga “ABC News”, një rikthim në […]...
By Debat24
In Big Slider
Nov 19th, 2014
0 Comments
623 Views
Komisioni parlamentar i Medias përfundoi të mërkurën përzgjedhjen e 5 kandidaturave për anëtarë të Këshillit Drejtues të Radiotelevizionit Shqiptar. Emrat e Xhemal Matos, Valbona Sulçes, Helidon Halitit, Xhelil Aliut dhe Vladimir Myrtezait janë kandidatët e përzgjedhur nga deputetët e maxhorancës, mes 57 kandidatëve që konkuruan për këto poste. Opozita për shkak të boj...
By Debat24
In Politikë
Sep 29th, 2014
0 Comments
555 Views
E ndodhur prej disa vitesh në ngërç për shkak të vakancave dhe, tashmë edhe pa kryetar, Autoriteti i Mediave Audiovizive po rrezikon tashmë të kthehet jofunksional edhe për shkak të mungesës së opozitës në Kuvend dhe pamundësisë për zgjedhjen e anëtarëve të rinj dhe kryetarit të saj. Për t’i hapur rrugë zgjidhjes, nënkryetari i Komisionit […]...
'