S600 Guard | Debat 24

S600 Guard

By B C
In Auto
Aug 14th, 2014
0 Comments
1579 Views
Ne kishim raportuar edhe më herët se Mercedes është duke punuar në prodhimin e modelit të ri S-Class Guard, dhe tani ky model është këtu. Vetëm disa javë më parë ne kishim raportuar se Mercedes ishte koncentruar në prodhimin e modelit S-Class Guard, dhe tani ne kemi imazhet dhe detajet zyrtare të modelit të ri […]...
'