Selfie | Debat 24

Selfie

By Debat24
In Shëndet
Jan 9th, 2015
0 Comments
1578 Views
Një kërkim i ri nga një ekip i Universitetit Shtetëror në Ohajo ka gjetur se meshkujt që bëjnë shpesh “selfie” shfaqin tendenca më të larta psikopatie, sesa mesatarja e meshkujve. Grupi pyeti 800 meshkuj të moshave 18 deri në 40 vjeç, nëpërmjet një sondazhi digjital rreth përdorimit të medies sociale dhe sjelljes anti-sociale. Gjetja më interesante e […]...
'