Skifter Kellici | Debat 24

Skifter Kellici

By Debat24
In Dossier
Feb 6th, 2015
0 Comments
1372 Views
NDODHI TE TRISHTA DHE GAZMORE NE RADIO TIRANEN E JASHTME Nga Skifter Këlliçi/”Tirana Observer” Në këtë vend pëlqehet ende Stalini!… (1978) Kështu titullohej dokumentari që në mars të vitit 1978 u shfaq në kanalin italian RAI 2. Ishte me të vërtetë e çuditshme, sepse kanalet e RAI-t si dhe kanalet jugosllave, siç kam përmendur në […]...
'