Spartak Braho | Debat 24

Spartak Braho

By Debat24
In Big Slider
Mar 2nd, 2015
0 Comments
915 Views
Kryetari i Komisionit parlamentar të Sigurisë, Spartak Braho, reagoi për deklaratat e deputetit Tom Doshi se Ilir Meta kishte paguar njerëz për ta vrarë. Më poshtë deklarata e Brahos: “Me cilësinë e Kryetarit të Komisionit të Sigurisë Kombëtare të Kuvendit të Shqipërisë para disa muajsh më është bërë e ditur nga Kryetari i Kuvendit, z. […]...
By Debat24
In Politikë
Aug 11th, 2014
0 Comments
466 Views
Kryetari i Komisionit parlamentar të Sigurisë, deputeti i LSI-së, Spartak Braho, kërkon publikisht dorëheqjen e Këshillit Mbikqyrës të Bankës së Shqipërisë, si përgjegjës kryesor për vjedhjen e 713 milionë lekëve. ”Siguria kombëtare financiare është cënuar dhe prekur rëndë. Përgjegjësia kryesore është e Këshillit Mbikqyrës. Përgjegjësi morale, politike e institucionale...
'