Stil | Debat 24

Stil

By B C
In Fashion
Oct 21st, 2014
0 Comments
2471 Views
Qellimi i modës është të ndryshojë nga sezoni në sezon, modelet dhe stilin, por sa kohë keni ju për ta ndjekur? Edhe nëse nuk keni kohë të mjaftueshme për t’i kushtuar vëmendje prurjeve të reja të modës, në foto janë disa nga modelet të cilat mund t’i përdorni në punë, apo edhe gjatë fundjavës.  ...
By B C
In Modë dhe Stil
Aug 14th, 2014
0 Comments
2816 Views
Intimissimi prezanton koleksionin pranvere/vere 2014, një linje intemesh dhe homewear e cila përfaqësohet me se mire nga modelja e bukur Alyssa Miller. Propozimet e Intimissimi për sezonin e ngrohte i dedikohet femrave ne mode, qe adhurojnë te luajnë me stile te ndryshme dhe te veshin çdo dite intime ne gjendje për te nxjerre ne pah […]...
By B C
In Modë dhe Stil
Aug 14th, 2014
0 Comments
2070 Views
Një aksesor që plotëson veshjen, por që është aq e lehtë sa mund ta harrosh: kjo prirje e sezonit është shndërruar në një fenomen mode, pasi janë të shumtë stilistët që kanë prodhuar koleksione delikate, më të thjeshtë si për sa i përket materialit ashtu edhe për sa i përket formës. Një krijuese koleksionesh të […]...
'