Studente | Debat 24

Studente

By Debat24
In Aktualitet
Mar 1st, 2015
0 Comments
1038 Views
Një grup i vogël studentësh, të cilët mbrëmjen e djeshme u përzunë forcërisht nga ambientet e Fakultetit të Shkencave Mjekësore dhe Teknike, sot paradite janë vendosur sërish para kësaj godine dhe shprehen të vendosur se do të rihyjnë në grevë urie derisa të gjejnë të drejtën e tyre. Ata janë studentë që vijnë nga universitetet […]...
'