Viti 2014 | Debat 24

Viti 2014

By Debat24
In Big Slider
Dec 31st, 2014
0 Comments
9864 Views
Viti 2014 ishte i ngarkuar me zhvillime te vrullshme në Shqipëri dhe jo vetëm politike. Një ngjarje e cila do të trondisë opinionin është ajo e vjedhjes në Bankën Qendrore. Nga Armand Mero/VOA VJEDHJA NË BANKËN QENDRORE Më 23 korrik përmes vetëm pak radhëve në faqen e saj online Banka e Shqipërisë njoftoi se dy […]...
'