Пътна помощ за всяка ситуация на пътя

Пътна помощ Авто-Мото

Извънредните ситуации не могат да бъдат предвидени и затова – не винаги разполагаме с оборудване за справянето с тях. Тогава е важно да се обърнем към професионален екип по пътна помощ, който да ни окаже необходимото съдействие.

Streethelp е професионална фирма, специализирана в осигуряването на пътна помощ и репатрак услуги. Компанията обслужва клиентски запитвания от град София, но със своето развитие обхваща и регионите на обхват до 1000 м от столицата.

Ето в кои случаи можете да се доверите на Streethelp:

Технически неизправности

Всеки човек се сблъсква с непредвидени технически неизправности по превозното средство. В този случай Streethelp е правилното място за вас. Фирмата предоставя професионално и бързо обслужване чрез едно клиентско позвъняване. Специалистите от фирмата разполагат с необходимото оборудване, за да проверят техническите неизправности и при възможност – да ги коригират на място.

Липса на консумативи

Друг авариен случай на пътя може да се окаже липсата на достатъчно консумативи за движение на превозното средство. Тогава можете да се доверите на Streethelp, които имат задачата да се снабдят с липсващите консумативи и да ги доставят на място. Можете да повикате специалистите от фирмата в случай на смяна на гума, ремък или друг важен консуматив.

Недостиг на провизии

Недостигът на важни провизии е друг често срещан проблем, който може да предизвика неприятности на пътя. Такива са случаите на незареден акумулатор или липса на достатъчно гориво. Доверявайки се на фирмата за пътна помощ Streethelp, вие ще получите моментално съдействие за получаване на провизии. Специалистите от фирмата ще набавят необходимите средства, ще ви заредят ток или ще ви доставят гориво за зареждане.

❗❗❗ СХОДНИ ПУБЛИКАЦИИ:  Зелени мотоциклети: Бъдещето на екологичния транспорт

Трансфер на превозно средство

Ако току-що закупувате превозно средство или закъсате на пътя, то можете да поискате съдействие от фирмата Streethelp. Специалистите от компанията притежават висок клас професионално оборудване, с което да се извърши безопасен трансфер на вашето превозно средство до желаната локация.

Изваждане на превозно средство с репатрак

Още един случай, при който можете да се доверите на услугите от Streethelp, е при случай на обърнат или блъснат автомобил. Фирмата разполага с репатрак, който може да натовари превозни средства до 10 тона. Компанията осигурява още гаранция за сигурността на превозните средства при товарене, извозване и разтоварване.

Да обобщим дотук:

Спешните случаи на пътя няма как да бъдат предотвратени или предвидени. Затова на помощ идват специализираните фирми за автосервиз, репатрак и пътна помощ като Streethelp, които оказват съдействие при аварийни ситуации на пътя.

Streethelp е професионална фирма, която може да ви окаже бързо и сигурно съдействие в случай на недостиг на провизии, технически неизправности, липса на консумативи или нужда от изваждане на превозно средство.

Дебат24: Сблъсък на мисли и аргументи
5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x